SSL Resource
Tehokkuutta valonmittauksiin

/ PALVELUT / OPTIIKKASUUNNITTELU JA -SIMULOINTI 

Optista suunnittelua ja simulointia tai konsultaatiota ja koulutusta vuosien kokemuksella

Tarjoamme tuotekehitys- ja tutkimuspalveluja LED-valojen ja muiden optiikkaratkaisujen kehitykseen. Teemme suunnittelu- ja tutkimusprojekteja, tarjoamme konsultaatiopalveluita ja pidämme koulutustilaisuuksia esimerkiksi valonmittausten aihepiireistä. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

Suunnittelemme muovi- ja metalliheijastajaoptiikoita sekä muovi- ja lasilinssejä. Optiikkasuunnitteluprojektit toimitetaan 3D-tiedostoilla tai tarvittaessa proto-osilla yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Voimme myös simuloida olemassaolevia suunnitelmia. Lähtotietona voi olla joko 3D-tiedosto tai karkea luonnos. Käytämme simuloinneissa kaupallista Zemax-ohjelmaa sekä itse kehitettyjä ja hyväksi havaittuja analyysiohjelmia.

Optiikkasuunnittelun ohessa teemme myös LED-moduulin suunnittelua, jossa tehdään LED-valikointi ja -sijoittelu optiikan näkökulmasta. LEDien lämmönhallinta otetaan huomioon piirilevysuunnittelussa.

Simulointityökalujamme ovat mm:

  • LED-värisekoitusohjelma
  • LED-datalehtien laskentatyökalu LEDien vertailemiseksi

Kun lähetät tarjouspyynnön tai otat yhteyttä

Kuvaile suunnittelutarvetta, esim. tavoiteominaisuuksia, toivottuja materiaaleja, käytettyä optista tekniikkaa, valonlähdettä, valmistustekniikkaa ja sovelluskohdetta. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme. Meille voi soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää vapaamuotoisen lomakkeen. Vastaamme arkisin 24h kuluessa. Yhteystietomme löydät täältä.


Vahva ymmärrys valaistustekniikoista mahdollistaa viimeisimpien kehityssuuntien hyödyntämisen jo suunnitteluvaiheessa

Yrityksellämme on syvällinen tietämys ja käytännön kokemus fotometrisestä testauksesta vuodesta 2004 lähtien - vältä sudenkuopat, löydetään teidän tarpeisiinne parhaiten sopiva ratkaisu yhdessä


Asiantuntijamme apuna