English Suomi

Optiikan tuotekehityspalvelut

Optiikan suunnittelu ja simulointi, konsultointi

/ PALVELUT / OPTIIKKASUUNNITTELU JA -SIMULOINTI 

Tarjoamme tuotekehitys- ja tutkimuspalveluja LED-valojen ja muiden optiikkaratkaisujen kehitykseen. Vahva osaamisemme valaistustekniikoista auttaa löytämään parhaat ratkaisut optiikkasuunnitteluun, ja voimme hyödyntää uusimpia kehityssuuntia jo suunnitteluvaiheessa. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

Suunnittelemme muovi- ja metalliheijastajaoptiikoita sekä muovi- ja lasilinssejä. Optiikkasuunnitteluprojektit toimitetaan 3D-tiedostoilla tai tarvittaessa proto-osilla yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Voimme myös simuloida jo olemassaolevia suunnitelmia. Lähtotietona voi olla joko 3D-tiedosto tai karkea luonnos. Käytämme simuloinneissa kaupallista Zemax-ohjelmaa sekä itse kehitettyjä ja hyväksi havaittuja analyysiohjelmia.

Optiikkasuunnittelun ohessa teemme myös LED-moduulien suunnittelua, jossa LED-valikoinnissa ja -sijoittelussa otetaan huomioon optiikan näkökulma. Piirilevysuunnittelussa otamme aina huomioon LEDien lämmönhallinnan.

Simulointityökalujamme ovat mm:

  • LED-värisekoitusohjelma
  • LED-datalehtien laskentatyökalu LEDien vertailemiseksi

Kun lähetät tarjouspyynnön tai otat yhteyttä,

voit kuvailla suunnittelutarvetta, esim. tavoiteominaisuuksia, toivottuja materiaaleja, käytettyä optista tekniikkaa, valonlähdettä, valmistustekniikkaa ja sovelluskohdetta. Meille voi soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää vapaamuotoisen lomakkeen. Vastaamme arkisin 24h kuluessa. Yhteystietomme löydät täältä.

Lisää tehoa oikealla optiikalla.