SSL Resource
Tehokkuutta valonmittauksiin

Optista suunnittelua ja simulointia tai konsultaatiota ja koulutusta vuosien kokemuksella

Tarjoamme tuotekehitys- ja tutkimuspalveluja LED-valojen ja muiden optiikkaratkaisujen kehitykseen. Teemme suunnittelu- ja tutkimusprojekteja, tarjoamme konsultaatiopalveluita ja pidämme koulutustilaisuuksia esim valonmittausten aihepiireistä. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, ole hyvä! 

Suunnittelemme muovi- ja metalliheijastajaoptiikoita sekä muovi- ja lasilinssejä. Optiikkasuunnitteluprojektit toimitetaan 3D tiedostoilla tai tarvittaessa proto-osilla yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Voimme myös simuloida olemassaolevia suunnitelmia. Lähtotietona voi olla joko 3D tiedosto tai karkea luonnos. Käytämme simuloinneissa kaupallista Zemax-ohjelmaa sekä itse kehitettyjä ja hyväksi havaittuja analyysiohjelmia.

Optiikkasuunnittelun ohessa teemme myös LED-moduulin suunnittelua, jossa tehdään LED-valikointi ja -sijoittelu optiikan näkökulmasta. LEDien lämmönhallinta otetaan huomioon piirilevysuunnittelussa.

Simulointityökalujamme ovat mm:

  • LED-värisekoitusohjelma
  • LED-datalehtien laskentatyökalu LEDien vertailemiseksi

Vahva ymmärrys valaistustekniikoista mahdollistaa viimeisimpien kehityssuuntien hyödyntämisen jo suunnitteluvaiheessa


Fotometriseen testaukseen asiantuntevaa suunnittelu-, tutkimus- ja konsultaatiopalveluita sekä koulutustilaisuuksia

Kun lähetät tarjouspyynnön tai otat yhteyttä

Mikäli tarvitset optiikkasuunnittelua tai -simulointia: Kuvaile suunnittelutarvetta, esim. tavoiteominaisuudet, toivotut materiaalit, käytetty optinen tekniikka, valonlähde, valmistustekniikka ja sovelluskohde. Jos et vielä ole varma kuinka sinun tulisi edetä, ei haittaa, kerro niin paljon kuin tiedät tarpeestasi, niin me autamme sinut eteenpäin. Meille voi soittaa, laittaa mailia tai täyttää vapaamuotoisen lomakkeen. Vastaamme arkisin 24h kuluessa. Yhteystiedomme löydät täältä!


Yrityksellämme on syvällinen tietämys ja käytännön kokemus fotometrisestä testauksesta vuodesta 2004 lähtien - vältä sudenkuopat, löydetään teidän tarpeisiinne parhaiten sopiva ratkaisu yhdessä


Asiantuntijamme apuna